Despre mine

My photo
Poze , comentarii , intamplari , critici. (c) Costi Busuioceanu - Site-ul oficial: http://www.fotoshooting.ro

Tuesday, June 29, 2010

Dezastre pe tot globul

Un subiect delicat de discutat , insa fara sfarsit. Toata tara se duce pe apa sambetei , bani nu mai sunt , taxe cu duiumul , sute de oameni evacuati , familii distruse , mii de hectare de pamant si zeci de kilometri de drumuri distruse....pentru locuitorii acelor zone problema este pusa chiar sub denumirea veche a expresiei "pe viata si pe moarte". Din anul 2004 am tot auzit promisiuni , minciuni si un trai mai bun...pe draq , au fost pentru ei cele mai bune perioade in care au tot strans averi de sute de mii de euro poate chiar milioane , in timp ce batranii care au muncit o viata intreaga , in timpul in care acesti incompetenti sugeau de la tzatza. Cu ce sunt vinovati acesti pensionari acum ca sa moara de foame ? Probabil ca intrebarea asta ne.o punem toti , insa daca aceasta populatie ar fi avut mai mult creier incat sa nu.l mai fi votat pe acest marinar dictator , acum poate era mai bine...mai rau de atat sa fim seriosi , da.o in colo , nu se putea ! Eu am o vorba si am avut.o de prima data , acum mult timp , ati votat cu pd-l , cu basescu , acum muriti de foame. As putea sa fac pariuri zi si noapte ca au fost sute de mii de pensionari care au votat cu marinarul , datorita unei pungi de faina , unei galeti cu un mop de 3 lei si alte pungi cu portocale si banane....oamenilor nu mai ganditi chiar deloc ?...ati ajuns atat de rau incat sa fiti mituiti cu nesimtire si minciuni ? Acum aveti de suferit evident , unii regreta altii inca spera....insa din punctul meu de vedere spera la propria prostie si se mint pe ei insisi. Faptul e consumat oricum , asta daca nu cumva o sa fie revolutie sau ceva iesit din comun de "bine" incat sa scapam de sistemul actual.

Fac ce fac si ma iau de o gramada de chestii , acum o sa ma iau de ziarul Libertatea , care surprinzator are 1 milion de cititori...insa acei 1 mil , hehe imi pare rau sa zic dar acei 1 mil sunt niste copaci luati de viitura. Asta e varianta academica evident , interesele sunt oricum peste aceasta populatie naiva , care de fapt habar nu are ce se intampla in realitate in spatele acestor informatii manipulatoare.
Revenind la inundatii si probleme existentiale , planeta o ia in directia gresita dupa parerea mea. De ce toate aceste lucruri nu au fost acum 10 ani sau de ce nu sunt peste 10 ani....probabil fiindca este un 'mic' semnal de alarma , pe care planeta incearca sa ni.l arate ? Insa oricum tot aia e , putem scrie sute de povesti de genu , chiar in acest moment pe planeta mai sunt alte cateva sute care scriu povesti de genul...niciodata nu o sa stim cu exactitate daca lucrurile se vor agrava din ce in ce mai rau , sau daca aceste catastrofe fac parte din cursul naturii.

Tineti aproape si la propriu si la figurat ! Va multumesc ! :D

3 comments:

  1. ce imi place cand esti indignat @-) de abea astept urmatorul post :>:))

    ReplyDelete
  2. si noi iti multumim:)intr adevar sunt dezastre pe tot globul si toata lumea parca a luat o razna:)asteptam un nou val de critici si comentarii de la tine:))

    ReplyDelete

Play it smart. :)