Despre mine

My photo
Poze , comentarii , intamplari , critici. (c) Costi Busuioceanu - Site-ul oficial: http://www.fotoshooting.ro

Tuesday, July 7, 2009

For all the green eyes !

9 comments:

 1. Eu am ochii verzi :D păcat că nu pot vizualiza clipul postat de tine. Dar am să-l văd şi am să las o impresie.

  ReplyDelete
 2. ai ochii verzi :) wow , interesant , ascult melodia asta de cateva zile obsesiv.

  ReplyDelete
 3. Ce melodie? Zi-mi cum se numeşte s-o caut şi eu. :D cu nume de trupă şi etc.

  Ziceam că revin pe blogul tău să-ţi zic cum e pe la mine, la ţară. Comuna se numeşte Dragalina iar judeţul e Călăraşi. De la autostrada soarelui la mine sunt maxim 8 km, Drajna fiind punctul de acces pe autostradă. Ce să-ţi zic? E o comună plină de oameni şi "oameni". Cred că s-a ajuns pe la vreo 6mii de locuitori. Nu e sat vechi cu case din acelea ţărăneşti tipice cu verandă şi joase dar nici vile. Case normale, unele mai mari şi altele mai mici. Unele mai bogate altele mai sărace. Toţi se cunosc între ei, toată lumea cunoaşte pe toată lumea. O şcoală, o biserică, o primărie căzută-fosta primărie-, sediul poliţiei, 2 şefie ale poştei, bancă, cec, dispensar, liceu, nod cale ferată Bucureşti-Constanţa şi Călăraşi-Slobozia. Şi cam atât. Nu suntem atât de moderni dar nici atât de primitivi.
  Dacă vrei să ştii mai multe, pune întrebări strict că nu ştiu ce să-ţi zic.
  Numai bine.

  ReplyDelete
 4. hmm interesant, acuma as fi curios de ce de la oras la tara :)

  ReplyDelete
 5. E mai complicat. La oraş prima dată cu liceul. Apoi acasă iar. Apoi, job în bucureşti, începusem şi faculta.. Doar că am rămas fără job, sau dacă mi-am găsit ceva a fost max o lună cât durau "perioadele de probă". Şi am preferat să stau acasă şi să nu cheltui atât de mult cu chirie, întreţinere şi etc.. Aici mă mai plictisesc. Mai plec pe undeva. Mai plâng după Bucureşti.. Sper să revin din toamnă cu jobul şi cu facultatea. Oricum, ase-ul îl fac la id -învăţământ la distanţă- şi-s 2 ca an.. Dar nu contează prea mult faculta cât găsirea unei camere şi nu cămin. Şi banii. În jurul banilor se cam învârt toate..

  ReplyDelete
 6. Din pacate...greu :) , ce sa mai zic , eu ma invart in jurul criticilor , in jurul nervilor pe care mi-i fac vazand lumea asta , vazand ce pretentii au , preturi , valoare scazuta rau de tot.....tara asta se duce incet incet :) si nimeni nu face nimic...doar pt niste hartii nenorocite din plastic de doi bani...care mai miros si urat.

  ReplyDelete
 7. Ei, asta-i lumea în care trăim. Deşi alţii o duc mai bine decât noi, ex la venituri lunare, au şi ei lipsurile lor. Cultura 0, respect 0. Şi tot aşa. În ţara noastră trebuie să câştigi la loto să fi ok.
  Sunt o persoană optimistă şi deşi uneori e negru ştiu că se va lumina. Unii critici mă ajută iar pe restul nu-i observ. Depinde şi de om. Eu nu am vrut să mai stau pe capul alor mei, dar când altă soluţie nu prea mai există.. E bună şi această. :)

  ReplyDelete

Play it smart. :)