Despre mine

My photo
Poze , comentarii , intamplari , critici. (c) Costi Busuioceanu - Site-ul oficial: http://www.fotoshooting.ro

Tuesday, June 2, 2009

Gravity


Atb - Gravity

Ohh well..ce ma gandeam ieri pe drum inspre casa , aveti idee cati oameni "va/ne privesc" zi de zi cand iesim intr-un loc anume ? Aveti idee cati ochi sunt indreptati asupra noastra fara sa stim , ce ganduri , sentimente , emotii au loc cand altcineva te priveste ? Exceptia de la regula , dupa cum bine stiti este atunci cand iti intorci privirea brusc asupra cuiva si il sau o prinzi cu matza in sac ca te privea bine mersi. Interesant sau nu , doar in apropierea noastra simtim acest lucru , atunci cand cineva ne priveste intens avem puterea de a simti si ne uitam exact in locul acela...cum ? eu unu nustiu cum se petrece acest lucru , banuiesc ca ar trebui sa existe niste explicatii plauzibile pentru treaba asta , bine asta imprejurul nostru , la distante mai mari nu cred sa avem "acel simt". Sa avem un ochi la spate ? nu cred , cel putin rasa noastra de "crazy people" , inca aratam cum trebuie. O sa vina si ziua in care omul va suferi modificari vizibile asupra infatisarii , asupra mintii si multe alte chestii.

In momentul asta mi s-a pus pata pe alegeri. Vor fi aceste alegeri schimbarea de care CLAR avem nevoie foarte mare ?...sau vom continua cu tragedia , tiganimea , tupeul fantastic , folosirea puterii de stat in alte scopuri/forme , musamalizarea multor greseli...ce sa mai aproape de totalitarism. Eu unu , cel putin de data asta sper ca romanii si-au deschis bine ochii pe cine au votat si ca intr-un fel nu mai sunt la fel "....." ca atunci....cati bani au fost aruncati de romanii din tara asta pe nimicuri ?tot felu de taxe , pe poluare , inmatriculare , impozite , case...da-o in colo pana unde ?...de ce gravitatea tine atata prostie ?!

In incheiere , in pana mea nu mai ascultati toate minciunile care vi se spun prin toate posibilitatile existente din seculul XXI - media , internet , radio , publicitate la bloc ( 2-3 pixuri , o cana , o punga etc etc ) , afise , mizerii , miliarde de euro aruncati degeaba...tot ce auziti sunt numai minciuni , cel putin pana azi , pana in momentul asta au fost minciuni noi nu am avut nimic de castigat de pe urma lor.

Sa vedem acuma testul final cu/fara minciuni , promisiuni , sper ca va fi "pentru noi" , nu "pentru ei" si ca "vom fi cu noi nu cu ei"...

4 comments:

 1. Pt prima parte a postarii...
  Plecand de la premisa ca fiecare om are in jurul sau un camp magnetic, atunci la naiba..., campu' e de vina!
  Bioenergeticienii numesc acest camp, "aura"!Atunci cand cineva te priveste intens, iti penetreaza aceasta "aura" ... si s-a dus echilibru! Drept urmare simti un disconfort si astfel reusesti sa-l prinzi cu "mata'n sac" pe cel care te-a admirat cu atata infocare :)!
  In concluzie, totul se reduce campuri si energii!

  Sper ca nu te-am bagat in ceata... :)

  Seara faina!

  ReplyDelete
 2. am inteles perfect , chiar este posibil ca acest lucru sa fie adevarat , altfel n-ar mai fi la fel...am fi niste roboti care s-ar uita intr-un anume punct si n-am ajunge nicaieri...de fapt cam asta incepem sa facem incet incet..pana ne trezim in 2012 :)

  ReplyDelete
 3. Hmmm, da..., de parca totul se va sfârși atât de simplu!Sunt de părere ca "omul" este o specie mult prea vicleana ca sa dispara cu una cu doua. :)

  ReplyDelete

Play it smart. :)